Grensmakelaar :  Geeste           Grensmakelaar : Burlo        Grensmakelaar : Lünnersee            Grensmakelaar : Lünne            Grensmakelaar :  Lünne          Grensmakelaar : Lünne            Grensmakelaar : Börger             Grensmakelaar : Burlo            Grensmakelaar : Lünne            Grensmakelaar : Burlo                                                                                 

Welkom bij Grensmakelaar
De unieke makelaar voor zorgeloos, exclusief en grensverleggend wonen!                  

Bent u opzoek naar een woning net buiten Nederland dan bent u bij ons aan het goede adres. Twee jaar geleden zijn wij gestart met de verkoop van onroerend goed in Duitsland. Momenteel kunnen wij u al meer dan 150 objecten aanbieden. Komende tijd hopen wij het aanbod verder uit te breiden. Hiervoor zijn wij dan ook op zoek naar woningen in de Duitse grensstreek. Heeft u een woning in dit gebied en wilt u deze binnenkort verkopen? Neemt u dan eens contact met ons op. Ook als uw droomhuis nog niet op de site staat bieden wij u aan om uw wensen bij ons kenbaar te maken. Op het moment dat wij uw droomhuis krijgen aangeboden nemen wij direct met u contact op. Tevens kunt u zich inschrijven voor de maandelijkse mailing. Zo blijft u altijd op de hoogte van het meest actuele aanbod.

Nieuw in de verkoop: Woonpark Lünnersee; 'De perfecte balans tussen vrijheid en zekerheid; rust en avontuur'. Wonen aan de Lünnersee is wonen op een van de allermooiste plekjes in Emsland. Schitterend tussen de weilanden bossen en de binnenmeertjes gelegen. Complete stilte en rust. Waar vind je zo'n plek om te kunnen mijmeren? Emsland ‘ein Stuck naher zur Natur’ doet haar naam eer aan. Idyllische landweggetjes en bospaadjes leiden je naar nog meer onverwachte natuur en stilte........ Een omgeving die rust uitstraalt en dat op nog geen 20 km van de NL grens! Wilt u kennis maken met dit unieke project? Bezoekt u dan eens onze geheel vernieuwde website www.landhaus.nl. Hierop vind u naast meer informatie over dit project ook de opendagen kalender. Uiteraard maken we ook graag buiten de opendagen om een afspraak met u voor een nadere kennismaking met dit unieke project.

Tevens kunnen we u landhuizen te Borken - Burlo aanbieden. Borken Burlo ligt slechts enkele kilometers over de grens bij Winterswijk. Deze villa's staan op het Landhauspark Klostersee. Verkoopprijzen vanaf € 166.000,00. Landhauspark Klostersee wordt nu al voor ongeveer 85% bewoond door Nederlanders. Wilt u deze schitterende huizen bezichtigen? Dan kunt u een e-mail sturen naar Klostersee@grensmakelaar.com. U ontvangt dan van ons een routebeschrijving en een brochure. Klik ~hier~ om direct naar de landhuizen te gaan!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van ons actuele aanbod? Wij hebben een eigen maandelijkse mailing, de "GRENSPOST". Grenspost kunt u ontvangen door uw e-mail adres achter te laten op deze site. Dan houden wij u op de hoogte.

Mocht u nog vragen,opmerkingen of suggesties hebben dan kunnen deze worden gemaild naar info@grensmakelaar.com

Wij wensen u veel succes met de zoektocht naar uw nieuwe droomwoning.

 

Grensmakelaar
De unieke makelaar voor zorgeloos, exclusief en grensverleggend wonen!

*****

Grensmakelaar.nl toevoegen aan favorieten?

Wilt u deze website toevoegen aan uw favorieten? Klik hier om grensmakelaar.nl toe te voegen aan uw favorieten. Drukt u dan CTRL + D tegelijkertijd in!

*****

*****

Mist u de navigatieknoppen? Klikt u dan hier!

Disclaimer

Let op! Aan de op deze website vermelde gegevens kan geen aanspraak worden ontleend!